Connect with us

Društvo

CRNOGORSKI OBRAZ: Hajka na crnogorske medije

Published

on

Počela je hajka iz svih oruđa na crnogorske nezavisne medije, koji istinom raskrinkavaju sva nepočinstva gebelskovske družine, kvislinga i nesrećnika, koji Crnu Goru, koliko do juče volijahu zbog dobrih apanaža koje su dobijali od iste, ocijenjeno je iz NVO “Crnogorski obraz”.

“Kako svojim radom, država im zavrnu slavine, zbog svojih neskrivenih prodanih i lažnih objava, u nedostatku eurića i dolarčića, krenuli su u hajku na časne medije i časne ljude. Doša je vakat da moraju pare dobijene sa strane da se pravdaju i, Bogami vraću. Da se vraću zbog nezavršenog sumanutog i spinovanog prljavog posla, za koji su bili plaćeni”, navodi se u saopštenju.

Nedavno, specijalni tužilac CG gospodin Katnić, imenom i prezimenom označi ko i koliko je dobio dolarčića za prljave poslove i lažne spinove.

Svjesni, kako dodaju, da im dolazi kraj lažima i prljavim poslovima, u svojim zadnjim trzajima, prvo se oglušiše na Balšu, a pošto im je to malo, sad udariše i na Slavka Mandića, koji svima njima može biti profesor časnog i poštenog novinarstva i lijepog ponašanja.

“Od danas, svi časni Crnogorci i Crnogorke su SLAVKO MANDIĆ I BALŠA KNEŽEVIĆ. Moramo sačuvati i održati nezavisne medije od ovih megalomanskih hijena, koji žele da zatru sve što je Crnogorsko, moramo svi stati u njihovu zaštitu i kazati im đe pripadaju i đe im je mjesto. Njihovo mjesto brzih dana je na istoriskoj deponiji NEČASTIVIH. Zato Crnogorci i Crnogorke, em što nas ubijaju svojim neznanjem u borbi protiv korona virusa, sad su se ostrvili na slobodne nezavisne medije koji štite i prenose crnogorsku istinu. Jasno nam je da istina boli i boljeće ih još više brzih dana”, zaključuju se u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije