Connect with us

Društvo

DAMJANOVIĆ: Lazović primjer kako treba služiti državi

Published

on

Doskorašnji pomoćnik direktora Uprave policije i šef tima za borbu protiv organizovanog kriminala Zoran Lazović je najbolji primjer kako jedan funkcioner treba da obavlja svoju funkciju i kako treba da radi u interesu države, saopštio je predsjednik Crnogorske kulturne mreže, Aleksandar Damjanović.

“Lazović je i pored negativne kampanje koja se permanentno vodila protiv njega svojim radom postigao izuzetno dobre rezultate za koje je priznanje stiglo od međunarodnih partnera Crne Gore. Nažalost politički interesi su bili iznad interesa država pa je Lazović skrajnut jer očito nekom iz nove vlasti nije odgovaralo da se postižu dobri rezultati u borbi protiv kriminala”, kazao je Damjanović.

Kako je istakao, za razliku od onih funkcionera kojima je država dala sve što se moglo dobiti nakon promjene izvršne vlasti Zoran Lazović je i pored pritisaka da se povuče ostao da radi svoj posao i služi Crnoj Gori.

“Da je u državnom aparatu bilo više ljudi poput Lazovića danas bi smo sigurno imali jače državne institucije koje bi mogle snažnije da se odupru naletu velikosrpskog nacionalizma”, zaključio je Damjanović.

TVCG

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije