Connect with us

Društvo

DANAS: Abazovića saslušava SPO

Published

on

Službenici Specijalnog policijskog odjeljenja danas bi trebalo da u svojstvu građanina saslušaju potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića.

On će biti saslušan po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva zbog tvrdnji koje je iznio gostujući u emisiji „Načisto” na TV „Vijesti“.

Abazović je tada kazao da imaju operativna saznanja da je bivši direktor Uprave policijeVeselin Veljovićpovezan sa protestima na Bogetićima, a da su u sve to uključene još četiri osobe, od kojih su neke bivši i sadašnji pripadnici Uprave policije i SAJ-a.

– Pozivanje na saslušanje Abazovića još jednom je pokazalo svu selektivnost u postupanju SDT-a kojim rukovodi Milivoje Katnić. Upravo zbog toga je jedna od najvažnijih stvari promjena tužilačkih zakona u Skupštini Crne Gore”, saopštili su ranije iz GP URA.

Kako je Dan ranije objavio, Specijalno državno tužilaštvo i Specijalno policijsko odjeljenje provjeravaju i tvrdnje premijera Zdravka Krivokapića o umiješanosti Veselina Veljovića u izazivanje, kako tvrdi premijer, nereda u državi, koje finansira organizovani kriminal.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije