Povežite se sa nama

Društvo

DANILOVIĆ: Licemjerno je tražiti ostavku Vukšića

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Tražiti ostavku v. d. direktora ANB Dejana Vukšića, koji vam se stavlja na raspolaganje, i za razliku od prethodnika ništa ne krije od Odbora krajnje je licemjerno, kazao je lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović. On smatra da su članovi Odbora napravili sapunicu od saslušanja Vukšića jer im je to odgovaralo.

“Od saslušanja nastao je skandal i to u režiji pojedinih članova Odbora za bezbjednost Skupštine Crne Gore i onih iz Agencije koji “uzvraćaju udarac” svakome ko pokuša da ih kontroliše. Pojedini od njih glasno traže Vukšićevu ostavku jer im je “dao informacije koje nije smio”. Time je navodno ugrozio misliju pojedinih partnerskih službi iz parnerskih NATO zemalja?”, pita Danilović.

On kaže da sluti kako se radi o otkrivanju pojedinih imena operativaca tajnih službi čija misija je u toku.

“Kao dugogodišnji član skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu mogu pretpostaviti o čemu se radi i smatram moralnom obavezom da se oglasim”, kazao je on.

Rukovanje tajnim podacima i upoznavanje odgovornih sa njihovom sadržinom ozbiljan je i odgovoran posao, ali ovdje se, kako kaže, očigledno radi o unaprijed pripremljenoj zamci za onoga ko se zamjerio “Agenciji” na čije čelo je postavljen i članovima parlamentarne manjine u skupštinskom Odboru.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije