Povežite se sa nama

Društvo

ĐELJOŠAJ: Stijović obećao pomoć poljoprivrednicima

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj saopštio je da je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović na jučerašnjem sastanku čestitao Opštini Tuzi na fokusu u razvoju poljoprivrednog sektora i naglasio da podrška njegovog resora poljoprivrednicima i stočarima ove opštine neće izostati.

Đeljošaj je na sastanku u njegovom kabinetu, kom su prisustvovali i državna sekretarka Nikolina Mišić, potpredsjednik Opštine Ivan Ivanaj i sekretetarka Sekretarijata za poljoprivredu Ismeta Gjoka, čestitao Stijoviću i Mišić na njihovoj novoj funkciji i izrazio želju i spremnost za međuinstitucionalnu saradnju.

– Upoznao sam ministra o novim ulaganjima na teritoriji opštine Tuzi, posebno u jednom od ključnih sektora za ekonomiju mjesta, kao što je poljoprivreda, investicije koje ne samo da povećavaju prihode naše opštine, već su i mjere podrške za lokalne farmere i stočare – napisao je Đeljošaj na Fejsbuku, prenijela je Pobjeda.

Takođe, tema sastanka je bila i vodovod ruralnih područja i nedostatak vode u ovim zonama.

Posle sastanka na inicijativu ministra smo posjetili i DOO “Red Comerc”, koje obavlja otkup poljoprivrednih proizvoda na teritoriji opštine Tuzi.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije