Connect with us

Društvo

ĐUKANOVIĆ: Premijer ljubio kovčeg onome što je prijetio da će i mošti svetog Vasilija Ostroškog prenijeti u Hercegovinu

Published

on

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je komentarišući jučerašnje izlaganje i poruke premijera Zdravka Krivokapića povodom sto dana rada Vlade ocijenio riječima “Da ovo nije naša tužna realnost moglo bi biti za rubriku ‘Vjerovali ili ne’. Što je Crna Gora dočekala…”.

“Juče je premijer skoro ljutito objasnio zašto je prvog dana zadužio državu 750 miliona. Da nije toga bilo, kaže, njegove vlade ne bi bilo. Valjda mu se otelo da navede pravi razlog. A onda sažaljivo moli za malo privatnosti”, napisao ej Đukanović na Twitteru.

Prema njegovim riječima za razumijevanje što je s maskom na licu bio na sahrani umirovljenog episkopa SPC Atanasija Jevtića u drugoj državi.

“Samo što je skinuo dok je ljubio kovčeg umrlog od korone”, ističe on.

A ne kaže, dodaje Đukanović, šta će premijer Crne Gore, s pola Vlade, na sahrani jednog od najotvorenijih neprijatelja njegove države i crnogorskog naroda, poznatog po fašisoidnim stavovima o pripadnicima islamske vjeroispovijesti “onog istog koji je ne tako davno prijetio da će nam ako se naljute i mošti Svetog Vasilija oteti i prenijeti u Hercegovinu”.

“Da ovo nije naša tužna realnost moglo bi biti za rubriku “Vjerovali ili ne“. Šta je Crna Gora dočekala…”, zaključio je Đukanović.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije