Connect with us

Društvo

DOK TATA DANAS GUBI VLAST Evo kako teku radovi na vili premijerovog sina Miloša

Published

on

Radovi na kući Miloša Krivokapića, premijerovog sina, napreduju punom parom. Na placu od 4.423 kvadrata na atraktivnoj lokaciji u podgoričkom naselju Rogami, izrasta prava palata. Na toj lokaciji, planira se gradnja luksuznog stambenog objekta od 250 kvadrata koji uključuje suteren, prizemlje i sprat.

Vila Krivkapića juniora

Miloš na placu planira da izgradi luksuzni stambeni objekat koji će obuhvatati dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, četiri spavaće sobe, toalet, kupatilo, vešeraj, ostavu, podzemnu garažu, pomoćni objekat koji će služiti sa obradu, pripremu i skladištenje vina i proizvoda od vinove loze, kao i vinograd i zelenilo koje će imati svrhu da se postigne intimnost oko stambenog objekta.

Na snimcima koji su napravljeni juče, vidi se da se kriza u familiji Krivokapić ne osjeća i da program “Evropa sad” donosi benefite, makar kada je u pitanju najbliža premijerova rodbina.

Budući izgled Miloševe vile

Premijer Zdravko Krivokapić kazao je ranije da je njegov sin Miloš Krivokapić kupio plac u podgoričkom naselju Rogami za 80.000 eura, te da je dio tog novca dobio na svadbi, a veći dio pozajmio od poslodavca.

ĐAKUZI, SPA, ŠAMPANJAC… Ekstravagantni Miloš Krivokapić će napraviti pravi mali raj za sebe

Na ovoj parceli Miloš će graditi individualni stambeni objekat, a urbanističko tehničke uslove za izradu tehničke dokumentacije ove parcele, te za izgradnju stambenog objekta dobio je u avgustu 2020. godine.

N.R.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije