Povežite se sa nama

Društvo

DPS: Mojkovac revoltiran provokacijama na nacionalnoj osnovi

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Prvobitno planirani humanitarni turnir u Mojkovcu pretvoren je u dijametralno suprotan skup na kojem je demonstrirana tzv. sloboda koju su najavljivali iz DF-a, Demokrata, URE, UCG i Ne damo Mojkovac, saopštili su iz mojkovačkog DPS-a

“O kakvom je oslobođenju riječ građani Mojkovca su se brzo uvjerili jer su društvene mreže i medije preplavili sadržaji sa pomenutog turnira na kom su sramno zamotane oko sajli državna – crnogorska zastava, ali i opštinska zastava. Za razliku od toga iskazan je kolorit zastava druge susjedne države koje su dominirale na ovom događaju. Ovakav čin je za svaku osudu i samo potvrđuje nepoštovanje nacionalnih i opštinskih obilježja od strane onih koji su prije samo nedjelju dana hvalisavo najavljivali velike promjene”, navode iz DPS-a.

Ako su, kako dodaju, za njih “velike promjene” klicanje Ratku Mladiću, Kosovu i mahanje trobojkama, za građane Mojkovca nijesu i nikada neće biti.

“Njihov nacionalističko-fašistički kurs može samo štetiti dobrom duhu i istoriji našeg grada i unijeti podjele među građanima. Mojkovac je revoltiran ovakvim postupanjem onih koji za cilj imaju samo provokacije na nacionalnoj osnovi, a nikako humanost na djelu. Podsjećamo ih da je ovo država Crna Gora čija će obilježja morati da poštuju, a nadležne institucije pozivamo da pod hitno sankcionišu organizatore za povredu državnih simbola”, zaključuju iz DPS-a.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije