Connect with us

Društvo

DPS: Zanima nas jedino kada će Bratić biti smijenjena

Published

on

Smjenjivanja prosvjetnih radnika koji su ranije preminuli, razrješavanja većeg broja ljudi sa jedne iste pozicije, imenovanja nedostojnih ekstremista na rukovodeće pozicije u školama – nije to ništa neočekivano od “ekspertske” Vlade i njene ministarke koja vodi četiri resora, saopštila je Komisija za prosvjetu, kulturu i medije Glavnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

“Nema više onih koje ovolika nestručnost, ostrašćenost i klasično neznanje iznenađuju – jer, sve je odavno jasno. Djelovanje Ministarstva ‘četiri u jedan’, na čelu sa ženom-četnik ministrom, nešto je zbog čega i prosvjetni radnici i ostatak javnosti danas osjećaju veliko ogorčenje, a roditelji strah da će umjesto u obrazovne ustanove djecu slati u ćelije za indoktrinaciju mladih naraštaja”, navode u saopštenju.

Ne vjeruju, kako navode, da Bratićeva ili njeni najbliži saradnici osjećaju stid.

“Da je drugačije, da imaju i mrvu odgovornosti, sami bi podnijeli ostavke”, dodaju u saopštenju.

Ističu da ih ne zanimaju opravdanja i, kako kažu, arogantni napadi Bratićeve i njenih saradnika.

“Koji uvijek nađu drugog krivca za svoje greške. Ne zanima nas ni šta premijer Krivokapić ima o ovome da kaže. Nas, kao i čitavu javnost, danas jedino interesuje – kada će ministarka Bratić biti smijenjena.
Jasno nam je i zašto ćute članice aktuelne vlasti – ali i oni će brzo morati da se izjasne. Kakva Vlada – takvi i eksperti. Bila – ne ponovila se”, zaključili su u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije