Povežite se sa nama

Društvo

FOND PIO: Penzionerima koji su napunili 100 godina po 200 eura

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Fond penzijskog i invalidskog osiguranja (PIO) će povodom predstojećih novogodišnjih praznika najstarijim penzonerima uplatiti po 200 eura

“Ovu posebnu čestitku primiće 21 penzioner koji je napunio 100 godina, što čini 0,02 odsto ukupnog broja penzionera, kojih je u novembru bilo 123,52 hiljada”, navodi se u saopštenju Fonda PIO.

Vršilac dužnosti direktora Fonda Ranko Aligrudić, rekao je da je briga o korisnicima prava prioritet svih aktivnosti te institucija i da će i u budućnosti nastojati da u okvirima svojih mogućnosti izađu u susret njihovim potrebama i u skladu sa istima definišu nove mjere.

“Raduje nas činjenica da među penzionerima imamo i stogodišnjake, od kojih je najstarija stanovnica Podgorice, koja je napunila 105 godina. Nadamo se da nas naredne godine epidemijska situacija neće spriječiti da organizujemo i susret sa najstarijim penzionerima, kojima želimo da još dugo, u zdravlju i sreći, koriste ovo pravo”, kazao je Aligrudić.

Najstarijim penzionerima sredstva će biti uplaćena danas, na način na koji primaju redovnu penziju, odnosno preko odabrane banke ili Pošte Crne Gore.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije