Povežite se sa nama

Društvo

GI “21. maj”: Snimak učenika Policijske akademije primjer višegodišnje velikosrpske destrukcije

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Sinoćni video snimak mladih polaznika Policijske akademije u Danilovgradu je samo još jedan porazan primjer višegodišnje velikosrpske destrukcije Crne Gore, ocijenili su iz Građanske inicijative “21. maj”.

Učenici Policijske akademije slave pobjedu Srbije protiv Crne Gore (VIDEO)

– Srednjoškolci koji se školuju za buduće policajce koji treba da budu odani svojoj državi Crnoj Gori raduju se porazu naših rukometašica uz velikosrpske napjeve o izgubljenom Kosovu i kosovskoj mitomaniji. I ovo je plastičan primjer kako je crnogorska omladina svih proteklih godina politički, kulturno i nacionalno destruirana od strane SPC, lokalnih velikosrpskih agenturnih stranaka i razarajućih medijskih zagađivača iz susjedne Srbije koja je očigledno potonula pod vođstvom svojih nacionalističkih i agresorskih uprava – kazali su oni.

Iz GI “21. maj” poručuju da se crnogorske institucije ne mogu graditi sa kadrovima koji nijesu lojalni svojoj državi, te da se sa ovako edukovanim srednjoškolcima ne može obnavljati policijski kadar u Crnoj Gori, kao ni da Crnoj Gori nijesu potrebni policajci koji su zadojeni nacionalizmom i tuđom militantnom mitomanijom.

– Zato će biti zanimljivo što će povodom ovog ispada reći čelnici Policijske akademije koja navodno brine o obrazovanju, profilu i posvećenosti policijskih kadeta profesionalnoj, depolitizovanoj i građanskoj edukaciji – smatraju oni.

Dok se ne oglasi uprava Policijske akademije i objasni javnosti zašto je moguć ovakav nacionalistički ispad i na osnovu kojih to kriterijuma se biraju policijski kadeti, iz GI “21. maj” ističu da su ponosni na crnogorske rukometašice i kada pobjeđuju i kada gube jer su primjer sportske predanosti i patriotizma koji odbacuje svaki nacionalizam.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije