Povežite se sa nama

Društvo

GLAVNI GRAD: Javni poziv za besplatnu izradu 100 web sajtova

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Glavni grad je danas objavio javni poziv za besplatnu izradu 100 web sajtova za sve zainteresovane privrednike u Podgorici. Složena epidemiloška situacija, koja traje već duže od godinu dana, otežala je poslovanje kompanijama, kako u Podgorici, tako i čitavom svijetu, pa je Glavni grad je u želji da pomogne privrednicima da lakše prevaziđu ovaj težak period, odlučio da besplato izradi 100 web sajtova za sve zainteresovane privrednike u Podgorici.

Sve informacije su dostupne na web sajtu www.100sajtova.me putem kojeg će zainteresovani moći da se prijave. Sajtove će izrađivati zaposleni u Centru za informacioni sistem Glavnog grada, a ova podrška obuhvata i zakup domena i hosting za period od godinu dana. Procijenjena vrijednost izrade 100 web sajtova, sa svim dodatnim segmentima iznosi oko 100.000 eura.

Vjerujemo da će kompanije koje dobiju ovaj vid podrške lakše prevazići krizu u kojoj se nalazimo, imajući u vidu činjenicu da nam digitalizacija u ovom trenutku daje mogućnost savladavanja fizičkih barijera i generalno olakšava poslovanje.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije