Povežite se sa nama

Društvo

GLAVNI GRAD: Zabjelo dobija još jednu modernu saobraćajnicu

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice raspisala je javni poziv za rekonstrukciju Ulice Dušana Milutinovića na Zabjelu, za koju je Glavni grad opredijelio 450.000 eura.

Postojeća saobraćajnica je asfaltna ulica, širine 3,50 do 5,50 metara sa izvedenim priključcima za induvidualne parcele. U skladu sa DUP-ovima, saobraćajnica je projektovana kao dvosmjerna sa dvije saobraćajne trake širine po 3 metra i obostranim trotoarom širine 1,5 metara. Dužina saobraćajnice je 436 metara, od Ulice AVNOJ-a do Ulice Steva Boljevića. Sa obije strane ulice, na mjestima prilaza postojećim objektima projektovani su oboreni ivičnjaci.

Od prateće infrastrukture predviđena je izgradnja hidrotehničkih instalacija (kolektori atmosferske i fekalne kanalizacije i izgradnja vodovoda), javna rasvjeta, zaštita i polaganje 10kV kablova, kablovska kanalizacija za buduće energetske vodove i tk kanalaizacija.

Ponude se podnose preko ESJN-a zaključno sa danom 19.04.2021. godine do 09 sati. Otvaranje ponuda održaće se dana  19.04.2021. godine u 09 sati.

Dio ponude koje se ne dostavlja preko ESJN-a, a odnosi se na garanciju ponude dostavlja se: neposrednom predajom na arhivi naručioca na adresi Ul. Jovana Tomaševića 2A, Podgorica ili preporučenom pošiljkom sa povratnicom na adresi Ul. Jovana Tomaševića 2A, Podgorica radnim danima od 09 do15 sati, zaključno sa danom 19.04.2021. godine do 09 sati.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije