Povežite se sa nama

Društvo

HIT PRIČA IZ SKUPŠTINE CRNE GORE: Govor Milana Kneževića o Dalili, Dejanu i Caru postao glavna vijest u Srbiji!

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Knežević, osnivač Demokratske narodne partije Crne Gore, dešavanja na političkoj sceni pokušao je da objasni građanima i kolegama iz parlamenta na primjeru Dalile Dragojević, Filipa Cara i Dejana Dragojevića

Jučerašnje izlaganje poslanika Demokratskog fronta i lidera DNP Milana Kneževića u Skupštini Crne Gore postalo je jedna od glavnih vijesti u Srbiji nakon što je dešavanja na političkoj sceni uporedio sa onim u rijalitiju “Zadruga”, čime je izazvalo more komentara na društvenim mrežama.

Knežević
FOTO: SCREENSHOT

Knežević, osnivač Demokratske narodne partije Crne Gore, dešavanja na političkoj sceni pokušao je da objasni građanima i kolegama iz parlamenta na primjeru Dalile Dragojević, Filipa Cara i Dejana Dragojevića.

– Pošto su Pokretu “Ura” usta puna evropskih standarda i evropske tekovine, moram reći da su rijaliti programi tekovina Evropske unije i evropskih standarda. Jedan moj komšija, koji se dobro razumije i u politiku, ali i u “Zadrugu”, kaže meni da i skupština i odnos parlamentarne većine i izvršne vlasti neodoljivo podsjeća na petu “Zadrugu” i napravio mi je jasna poređenja i podijelio uloge, ko je šta u ovoj parlamentarnoj većini ili manjini. Ja ću to pokušati da približim građanima – započeo je Milan, koji je, na iznenađenje mnogih, potom pomenuo “Zadrugu”.

Dalila, Dejan
FOTO: SCREENSHOT, Dalila, Dejan

– U “Zadruzi” postoji jedan bračni par, Dejan i Dalila… Metaforički rečeno, to je 38 poslanika Demokratskog fronta, Socijalističke narodne partije i ostalih kolega iz parlamentarne većine koji predstavljaju Dejana, a 3 poslanika iz Pokreta “Ura” predstavljaju Dalilu. I ušli su kao muž i žena, zakleti na vjernost, vječnost i matičaru i Bogu, kome god hoćete, ali čim su ušli tamo, Dalila je prevarila Dejana, a znate s kim? S Filipom nekim tamo, evo u liku Duška Markovića! I ne što ga je prevarila jednom… On joj kaže:”Ozbiljno ću da se naljutim ako vas uhvatim ponovo”, ali ga ona vara drugi, treći put, pa četvrti i peti put Dalila, tj. Pokret “Ura” vara Dejana sa Duškom Markovićem i Demokratskom partijom socijalista! Komplikovane su ove “Zadruge”! Pošto su vam usta puna evropskih tekovina, mi dolazimo do toga da je gospođa Dalila odlučila da se razvede od Dejana, tj. Dejan je više, gledajući peti, šesti put kako ga otvoreno vara sa Filipom, odnosno Duškom Markovićem i DPS-om, kaže:”Ja tražim razvod braka!”, da upalimo najzad svijetlo, da znamo ko je s kim – nasmijao je Knežević kolege u parlamentu.

Svoje izlaganje je završio i zanimljivom prognozom – ponovnom udruživanju Dalile i Filipa, odnosno u njegovom slučaju – gorepomenutih političkih opcija.

– I sad, gospodine Konatar, vi očekujete od nas razumijevanje da vi imate pravo na sopstveno mišljenje. To nije sporno, vi ste pravo na sopstveno mišljenje iskoristili praveći koaliciju ili brak sa Dejanom, tj. koalicijom Demokratskog fronta, SNP i ostalih kolega iz parlamentarne većine. Međutim, vama se svidjelo kako to radi Duško Marković, tj. Filip i Demokratska partija socijalista, kako šarmira i shvatili ste da… Kažu da je u braku najgora monotonija, svakodnevica… Odlučili ste da pređete na stranu DPS, ali kriveći Dejana! Nećete da kažete: “U redu je, mi napuštamo, idemo kod njih”, nego kažete:”Vi ste krivi za ovo što mi radimo sa Duškom Markovićem i DPS!”. Dolazimo do paradoksa – da će DPS, odnosno Filip, zajedno sa Dalilom imati i predsjednika izborne državne komisije i sekretara! – kazao je on na kraju.

Pogledajte pisanje srpskih medija:

Blic.rs, screenshot

 

Alo.rs, screenshot

 

Kurir.rs, screenshot

 

Nova.rs, screenshot

 

Mondo.rs, screenshot

 

Topvesti.rs, screenshot
Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije