Povežite se sa nama

Društvo

Inspektori Centra bezbjednosti Podgorica saslušali Andriju Pejovića zbog prijetnji paljenjem na lomači

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Nakon jučerašnjeg pisanja nekih medija koji su ukazali da je Andrija Pejović, vozač državnog sekretara Rada Miloševića pozivao na “paljenje na lomači” inspektori Centra bezbjednosti Podgorica sinoć su saslušali Pejovića.

“Nakon uzimanja izjave, spisi su dostavljeni Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, na ocjenu i mišljenje”, rečeno je Vijestima iz Uprave policije.

Na profilu “Princ od Titograda”, na Tviteru, juče je objavljen uvrjedljiv i prijeteći komentar na račun pjesme koju su pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Republike Srpske pjevali tokom defilea u Banjaluci.

Taj korisnik, uz psovku, navodi da ih treba spaliti na lomači.

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović kazao je sinoć za da će MUP provjeriti da li je u pitanju lažni profil, a ako se potvrdi autentičnost, biće pokrenut postupak.

Sekulović je poručio i da MUP oštro osuđuje svaki vid šovinizma i govora mržnje i najavljuje da će u svim slučajevima postupati neselektivno.

“MUP oštro osuđuje svaki vid šovinizma, diskriminacije, netolerancije, govora mržnje, ma sa koje strane dolazili i kome bili upućeni. Slučaj će biti pažljivo razmotren i ukoliko se potvrdi autentičnost biće pokrenuti postupci u skladu sa Zakonom o unutrašnjim poslovima. Ovim putem ohrabrujemo građanke i građane da nam se obrate kada uoče bilo koji vid ponašanja koji nije u skladu sa Zakonom i Etičkim kodeksom. Mi sa druge strane garantujemo da ćemo postupati u svim slučajevima neselektivno”, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Rada
Rada
10.01.2022. 17:52

Nidje ne pominje Srbe.

Sponzor

Najčitanije