Povežite se sa nama

Društvo

JADRANKA BARJAKTAROVIĆ: Prihvatila sam izvinjenje, vjerujem da je kajanje mog napadača iskreno

Objavljeno

-

Jadranka Barjaktarović (Screenshot)
Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Dvadeset dvogodišnji F. J. iz Podgorice kažnjen je sa 550 eura nakon što je na društvenoj mreži Tviter prijetio pjevačici Jadranki Barjaktarović nakon emitovanja spota za njenu pjesmu ,,Crna Gora je moj dom“.

Prema informacijama Pobjede, osumnjičeni je priznao izvršenje prekršaja koji su mu stavljeni na teret i iskazao žaljenje zbog svojih postupaka. Kako je prethodno objavila Uprava policije, F.J. je juče priveden u službene prostorije CB Podgorica i uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka u skraćenom postupku priveden Sudu za prekršaje u Podgorici zbog počinjenih prekršaja Zakona o javnom redu i miru (drsko ponašanje i prijetnje).

Barjakterović je zahvalila zajednici obožavatelja i poštovalaca koji su brzo reagovali na govor mržnje i pomogli policiji u identifikaciji počinioca. Ona je Pobjedi kazala da je mladić izjavio da je svjestan neprimjerenosti svojeg postupka.

– Povjerovala sam da je njegovo kajanje iskreno i zato sam prihvatila izvinjenje. Nasilje i mržnja ne smiju nikada biti izbor, posebno je to pogubno za mlade. Smatram važnim da svi jedni drugima pružimo novu šansu, važno je da oprostimo i da se bolje razumijemo. Muzika je umjetnost koja u nama budi najljepše emocije i osjećanja. Pjesma ,,Crna Gora je moj dom“ je projekat koji ujedinjenje sve u Crnoj Gori i podjednako pripada svima koji Crnu Goru vole i doživljavaju svojom domovinom – kazala je ona.

Zahvalila je policiji na efikasnom postupanju kao i podršci aktivistkinja Crnogorskog ženskog lobija.

– Nasilje nad ženama se mora zaustaviti. Uvijek i svojim primjerom ću stati u odbranu ženskog dostojanstva. Ja sam ponosna Crnogorka koja drži do principa etičkog ponašanja. To ću uvijek zastupati i braniti – navela je Barjaktarović.

Takođe, istakla je zahvalnost policijskim službenicima koji su razriješili slučaj.

– Zadovoljna sam efikasnim postupanjem policijskih službenika i posebno se zahvaljujem načelniku Centra bezbjednosti Milovanu Pavićeviću i starješini Darku Milonjiću koji su pokazali visoku profesionalnost i korektnost. Zahvaljujem i na solidarnosti aktivistkinjama Crnogorskog ženskog lobija. Nasilje nad ženama se mora zaustaviti. Uvjek i svojim primjerom ću stati u odbranu ženskog dostojanstva. Ja sam ponosna Crnogorka koja drži do principa etičkog ponašanja. To ću uvijek zastupati i braniti – zaključila je Barjaktarović.

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije