Connect with us

Društvo

KENTERA: Rusija u potpunosti preuzela kontrolu sektora bezbjednosti u Crnoj Gori!

Published

on

Savo Kentera FOTO: Atlantski savez (ascg.me)

Rusija je nakon imenovanja u Obavještajno-bezbjednosnom direktoratu u Ministarstvu odbrane u potpunosti preuzela kontrolu sektora bezbjednosti u Crnoj Gori, ocijenio je predsjednik Atlantskog saveza, Savo Kentera.

Nakon što je portal Pobjede objavio da je Aleksandar Šaranović novi vršilac dužnosti direktora Obavještajno bezbjednosnog direktorata u Ministarstvu odbrane, i da je predstavio majore Ivicu Simonovića i Radula Čovića kao nove saradnike iz Vojske, povela se polemika i na društvenim mrežama.

Među prvima je odreagovao poslanik Socijaldemokratske partije (SDP) koji je na Tviteru upitao Ministarstvo odbrane i potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića da li je tačno da je RČ, misleći na Radula Čovića, bio u štabu NATO-a u Poljskoj na pripremama za misiju za Letoniju.

“Ako je tačno, jeli ovo poštovanje partnera”, upitao je Raško Konjević.

“Ne da je tačno nego je to samo mali dio. Sa današnjim imenovanjima u Vojnoj službi možemo slobodno reći da je Rusija i u potpunosti preuzela kontrolu sektora bezbjednosti u CG! Svaka čast na izuzetno izvedenoj operaciji Ambasadi Rusije u Crnoj Gori i Kremlju- napisao je Kentera na Tviteru.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije