Connect with us

Društvo

KOPRIVICA: Pozivam Milorada Popovića na TV duel, a da vodi Tamara Nikčević

Published

on

Popović i Koprivica (FOTO: In4s)

Dragan Koprivica, spoljni ekspert za resor kulture u Ministarstvu prosvjete, kulture, nauke i sporta, pozvao je književnika i publicistu Milorada Popovića na javni dijalog.

On se u pozivu osvrnuo i na svoje gostovanje na TV Vijesti, gdje se sučeljavao sa istričarom i publicistom Novakom Adžićem jer je, kako kaže, Adnan Čirgić zalutao u centru Podgorice i nije našao studio ove TV kuće.

“S obzirom na to da sam u izvještajima za MPNKS, shodno zadatku koji obavljam u resoru na Cetinju, u više navrata ukazivao na nedozvoljene radnje vlasnika OKF-a, Milorada Popovića, a što je dospjelo i u medije, ovim putem ga pozivam na javni dijalog da bi se čula i druga strana, koja i dalje mudro ćuti i presabira se.

Sve ovo ukoliko g. Popović usliši ovaj konstruktivan predlog da se sa svojih srednjoškolskih visina spusti na moj nivo redovnog profesora univerziteta. Tim prije ako bude otkrio i činjenicu da, za razliku od njegovih, moja nijedna književna nagrada nije izlobirana s adrese režima.

Uvažavam činjenicu da je Popović, po informacijama pristiglim na resor kulture na Cetinju oko kašnjenja dokumentacije, imao zdravstvene probleme sa korona virusom, i želim mu dobro zdravlje.

A sad, pošto je bio redovni lobista bivšeg režima na Prvom kanalu TVCG, pa već nedostaje gledaocima, koji će izaći na ulice ako uskoro ne vide njegov dragi lik, predlažem da pokušamo organizovati sučeljavanje upravo na Javnom servisu.

Pritom mi neće smetati ako za ispomoć povede sa sobom i svog ličnog lobistu, Adnana Čirgića, koji je bio krenuo na sučeljavanje sa mnom u emisiji Petra Komnenića „Načisto“, ali je zalutao u centru Podgorice pa nije našao studio TV Vijesti. Zato ga je dublirao Novak Adžić, po sistemu „što ga brani kad ga ne odbrani“.

A, da bi nastup bio izbalansiran, želio bih da emisiju vodi moja sugrađanka, Tamara Nikčević.

Uz sve ovo: kad već Čirgić toliko idolopoklonički brani Popovića po medijima, hipnotisan njegovom literaturom, nek mu on uzvrati time što će mu prenijeti ovu informaciju: ako se tokom revizije ustanovi da je Čirgić lažirao svoj status istaknutog umjetnika, dodatno će biti uključena i njegova krivična odgovornost za prevaru”, kaže Koprivica.

1 Comment

1 Komentar

  1. Terazije,pozzzz

    12.03.2021. at 17:25

    Kako koju progovori ovaj Seseljev profesorski kadar iz njega izbija zloba…Tihim glasom a tako zajedljiv,pumpa se kao ona zaba da postane …A kako je zadivio BG studente prelistajte stare novine,jer se bg studentarija sprdala sa njim.A sada ogledni je primjerak za onu-daj covjeku vlast da vidis kakav je.Jedino se on mogao prihvatiti da riska po papirima.Onaj Saranovic kod vojskeke,kada su gs pritiskali “nadji im nesto sto moze izgledat kompromitatno “-podnese ostavku.A ovaj,preko penzije uzima platu .Blati ljude ,izigrava postenje…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije