Connect with us

Društvo

KOVAČEVIĆ: Ilić nije član nijedne političke partije u vlasti, postoje indicije da je povezan sa DPS aktivistima, kao i da ima psihičkih problema

Published

on

Izvjesni Ilić nije aktivista nijedne političke stranke koja čini vlast u Nikšiću. Postoje indicije da je povezan sa aktivistima DPS-a, kao i da ima medicinsku dokumentaciju koja potvrđuje da ima psihičkih problema, napisao je na svom Facebook profilu gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević.

On je dodao da je DPS  u svom maniru požurio da vinovnika sinoćnjeg događaja proglasi za aktivistu DF-a ili neke partije koja je u vlasti, ali sve upućuje na to da je DPS iskoristio bolesnog čovjeka da izvrši sinoćno skrnavljenje spomenika Čupiću da bi to iskoristio za napad na svoje političke protivnike.

“Naravno kada sam ih pozvao da se izjasne o konkretnim ljudima koji čekaju 75 i više godina da im se ostaci dostojno sahrane oni se nisu izjasnili”, rekao je Kovačević.

Kovačević kaže da je vinovnik događaja uhapšen i procesuiran i da je jasno da niko ne podržava onakvo ponašanje, ali je DPS ispisao još jednu stranicu svog nečasnog djelovanja u Nikšiću i Crnoj Gori.

Gradonačelnik Nikšića podsjeća da se nisu niti jednom oglasili kada su njihovi istaknuti funkcioneri urinirali po religijskim objektima na primorju, niti su imali ovoliko osjećaja i senzibiliteta.

“Jedino ko hoće da pravi probleme i incidente su oni iz DPS jer smo mi borbom protiv Zakona kojim su diskriminisali SPC prošle godine pokazali u kom duhu obitava naše djelovanje. Sve bez najmanjeg problema ili incidenta. Insistiraću da se do kraja utvrdi uloga DPS-a i njihovih aktivista za sinoćni incident u Nikšiću”, zaključuje Kovačević.

1 Comment

1 Komentar

  1. milović

    13.06.2021. at 20:17

    Pogledajte na facebook post Ilića vidjećete klip i shvatićete da je povezan sa Markom Milačićem i SPC. Ovaj Kovačević laže kao onda kad je učio onog mladića da da lažnu izjavu na TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije