Connect with us

Društvo

KOVAČEVIĆ: Niko nije pretučen, dižu se tenzije

Published

on

Nosilac liste “Za budućnost Nikšića” Marko Kovačević kazao je da na biračkom mjestu 118 Dragova Luka došlo do problema kada Birački odbor nije dozvolio predstavnicima opozicije da zajedno ponesu glasačku kutiju za glasanje putem pisma.

Kovačević je rekao Vijestima da je opoziciji rečeno da mogu da ih prate kolima i da je isti problem bio i na drugim biračkim mjestima.

On je naveo da je otišao tamo jer je bilo tenzija i okupljeni su branili automobilu da krene bez predstavnika opozicije.

“Ubrzo je došla policija, čuli smo navode Demokratske partije socijalista koja pokušava da proizvede tenzije. Tamo niko nije bio pretučen, niko nije ušao nasilno. Razgovarao sam sa načelnikom CB i on je rekao da će demantovati navode DPS”, ističe Kovačević.

Objasnio je da nije bilo otimanja biračkog materijala, već da je član Biračkog odbora iz opozicije premjestio kutiju u svoj automobil i tražio da zajedno idu da bi se realizovalo glasanje putem pisma, ali da je to odbijeno.

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Nikšić je saopštio da je u nikšićkom naselju Dragova Luka došlo do nasilnog upada na biračko mjesto br 118 od strane Kovačevića, da je otet birački materijal, jedna osoba pretučena, a birački odbor spriječen da izađe na teren.

Izvor: Vijesti

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije