Connect with us

Društvo

LJEKARSKA KOMORA REGISTROVANA KAO PRIVATNO PREDUZEĆE: Draginja pita li je riječ o kriminalu

Published

on

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković objavila je dokument o registracije Ljekarske komore Crne Gore, u kojem se navodi da je predsjednica Milena Popović Samadžić registrovala Ljekarsku komoru kao privatno preduzeće, sa ovlašćenjima da djeluje pojedinačno.

-Konačno završen projekat Ministarke zdravlja i dr Milene Popović Samardžić sa Ljekarskom komorom CG – oblik svojine PRIVATNA, spoljnotrgovinsko poslovanje – DA, ovlašćenje u prometu – NEOGRANIČENO. Dakle bez problema, sve pare Ljekarske komore na privatni račun u inostranstvu – napisala je Vuksanović Stanković na tviteru.

-Da li je ovo ORGANIZOVANI kriminal u koji je uključena i ministarka zdravlja Jelen Borovinić Bojović? Odgovor će dati nadležni  – napisala je poslanica SDP na tviteru.

Vršiteljka dužnosti predsjednika Ljekarske komore Milena Popović Samardžić poručila je da je zatečena dozom neinformisanosti, opasnih i neodgovornih optužbi koje je danas iznijela poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković. Ona je poručila da nije mijenjala podatke Ljekarske komore, koji se tiču računa, statusa i ovlašenja predsjednika.

“Dakle sve što mi spočitava Draginja Vuksanović Stanković, osim da sam privremeno upisana kao odgovorno lice u CRPS, do izbora novog predsjednika, je čista laž. Već sam jednom rekla i opet napominjem da nemam nikakve ambicije da budem predsjednik Ljekarske komore Crne Gore. Moj interes i interes mojih kolega je da ovo udruženje najzad počne raditi u interesu crnogorskih doktora i sveukupnog društva a ne za interes pojedinaca kao što je to bilo do sada”, zaključuje u reagovanju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije