Povežite se sa nama

Društvo

LP: Otkazivanje učešća još jedna blamaža Vlade

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Vlada Zdravka Krivokapića još jednom je priredila međunarodnu blamažu Crnoj Gori otkazivanjem učešća na EXPO svjetskom kulturnom i ekonomskom događaju prve klase, saopšteno je iz Liberalne partije (LP).

Iz te partije ističu da Crna Gora već godinama gradi prepoznatljiv imidž u međunarodnim krugovima predstavljajući svoju kulturu, tradiciju, prirodne i privredne potencijale na ovoj prestižnoj izložbi.

“Međutim, ovoj Vladi očigledno nije prioritet nastavak međunarodnih integracija i promovisanje Crne Gore kao poželjne destinacije za investicije, ulaganja i razvoj”, navodi se u saopštenju.

Oni dodaju da je na EXPO Dubai 2021. Crna Gora trebalo da se predstavi temom “Održivost”.

Paviljon je, kako dodaju, trebalo da bude i inspirisan bogatim kulturnim naslijeđem i približi Crnu Goru i turistički i ekonomski i na svaki način cijelom svijetu.

“No, zatiranje kulture jedne države i naroda očigledno je prvi korak ka već jasnoj namjeri zatiranja svega što je Crna Gora postigla u prijethodnoj deceniji. Bez kulture i otvorenosti prema svijetu, nema ni bolje budućnosti ni razvoja”, zaključuje se u saopštenju Liberalne partije.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije