Povežite se sa nama

Društvo

Mijo Martinović poručio Katniću: Znamo se Kata mala kukavice, vrištao si osamdesetih kao jado da te pustim

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Znaju dobro Cetinjani, a nažalost i čitava dubrovačka regija da si ti bio taj koji je sprovodio fašističku ideologiju devedesetih godina. Išao si po Cetinju u vojničkoj uniformi i Liberale nazivao izdajnicima, samo zato što su bili protiv tebe i tvojih fašista da se ruši Dubrovnik i ubija i siluje mirno stanovništvo dubrovačke regije

Član Glavnog odbora Demokratske Crne Gore Mijo Martinović, obratio se na svom Facebook profilu glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću.

Povod za obraćanje je jučerašnja izjava Katnića koji je kazao da je ”izjava poslanika Demokratske Crne Gore Vladimira Martinovića – fašistička”.

Objavu Mija Martinovića prenosimo u cjelosti:

Ti protuvo jedna nemoralna, nazivaš fašistima one koji su dokazani borci za slobodu i pravdu. On je potomak junaka, onih kako Njegoš reče ,,Sokolovi pet Martinovića, spomenik je vašega junaštva Crna Gora i njena sloboda”.

Mijo Martinović

Znaju dobro Cetinjani, a nažalost i čitava dubrovačka regija da si ti bio taj koji je sprovodio fašističku ideologiju devedesetih godina. Išao si po Cetinju u vojničkoj uniformi i Liberale nazivao izdajnicima, samo zato što su bili protiv tebe i tvojih fašista da se ruši Dubrovnik i ubija i siluje mirno stanovništvo dubrovačke regije.

Znamo se mi dobro ”Kata”, mala kukavice. Kada početkom osamdesetih vrištaše kao zadnji jado, kada sam te presreo kod Gradske kafane preko Morače i pokušao ubaciti u taksi da, kako je tada bilo viteški, pođemo u Tološku šumu i odmjerimo snage. Vrištao si i molio da te pustim, jer ne možeš sa mnom da se biješ. Tvoj rođak, pokojni hrabri i odvažni Rade, kad je vidio tu bruku on je prihvatio borbu. Za sve ovo imamo i ja i ti živih svjedoka.

Kako sada blatiš Amfilohija i Joanikija, tako si početkom devedesetih, kada si bio četničina, blatio Antonija Abramovića.

Ti si onaj koji je sa mjesta koje te je zapalo, jer si sluga svih režima, pokušao da sakriješ onih trideset protuva kao ti, koji su me one noći nevinog presreli i na pravdi Boga pokušali ubiti. Osvetio si mi se i svaka ti čast. Muški je to za one koji ne znaju drugačije.

Ali ne zaboravi ”Kata” da je život jako složen i komplikovan i da te neće čitavog života čuvati milicija.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Zekovic Bobo
Zekovic Bobo
16.12.2021. 11:25

Bijase to jedan od onih dana kad covjek bude istjrean iz zatvorenog prostora, da uziva u ljepoti kojom Podgorica daruje svoje gradjane. I ja sam iako prilicno slomnjen bolovima u kicmi, izasao i krenuo da prodjem Njegosevom, a kontra zubatom Suncu, koje me je kupalo svojim toplim zracima. I onda, dok sam teturao sredinom ulice, primijetih, Mija Martinovica, dobro poznatu liberalsku gromadu, musketarskog imidza, kako se otrze od nekog drustva i nedvosmisleno krenu pud mene. Napomene radi, to je bilo neposredno poslije mozda poslednjeg kongresa LSCG, cija je odluka bila “ISCERATI BOBA ZEKOVICA IZ LSCG”. Bobo Zekovic je na tom kongresu samo govorio rukovodstvu LSCG, da radi nakaradno i na stetu Crnogorskih gradjana, clanova LSCG i Crne Gore, ilustrujuci to konkretnim primjerima. Na istupanja Boba Zekovica, nije bilo nekih primjedbi(osim da je dosadio i da ih pusta vise), ali je zato Mijo Martinovic, sjedeci ipred govornice i oca i majku i tome slicno Bobu Zekovicu, sve dok mu Bobo sa govornice nije reka da ako jos jednom to uradi skocice tdirektn na tu gromadu od tjelesine. Elem, da se vratimo u Njegosevu i lijepi Podgoricki dan. Mijo Martinovi krupnim koracima, napumpanih misica, prilazi direktno Bobu Zekovicu i sa sirokim osmjehom, sa ogromne visine, upita tog nevolnika “Koliko si primio para Bobo Zekovicu za ono na kongres LSCG?” Prisao je Bobo Zekovic Miju Martinovicu, popeo na prste to sto je moga, da bi mu bio blizu i glasno i jasno mu rekao “NE LAZI!”. Skameni se Mijo od Martinovica, na tolikoj drskosti Boba Zekovica. “Kome ti to?” upita Mijo od Martinovica. “Obrni se Silo oko sebe, pa ako nema nikoga osim tebe, ka sto nema, valjda ces zakljucit da sam to rekao tebi! ” Zbuni se nevoljnik od Martinovica, ali nije oslobadja put. A onda Bobu proradi podgoricka krv, kaljena na ulicama Podgorice u bezbrojnim tucama i bitkama sa Podtorickim nasilnicima novo i staro varosanima, pa nastavi: “Da mi se vise nijesi nikad isprijecio ispred mene Siledjijo od Martinovica. Srecan sam sto ste me ti i Slavko Perovic izbacili iz LSCG, a Slavku; poruci da zasluzuje svaki prezir kad su mu takvi ka ti prvi saradnici”. Ovo je bilo malo previse za Slavkovog Musketira, i krenu grdosija da me smozdi. Nijesam ka “Kata” poceo da “cvilim i zapomzem od straha pred raspamecinm siledzijom”. Ocajno slab, zauzeo sam nepokolebljivo odbramneno borbeni stav. Vec sam se bio spremio za casnu “smrt”, kad Mijo od Martinovica iznenada zaokrenu i ode nekudj kud sigutrno nije naumio. Eviva Montenegro, izdajnici Crne Gore i svega ljuckog. Bice Mijo borba neprestana, cojska i casna. Nijesu ti Crnogorci “Kata”. Oslobodice Crnu Goru i bez tebe i bez Slavka Perovica i bez Alekse Becica, koji te rado primi u svoje izdajnicko okrilje.

Sponzor

Najčitanije