Povežite se sa nama

Društvo

MKI: Spremni smo za razgovore sa prevoznicima, ali nijesmo svemoćni

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ministarstvo kapitalnih investicija saopštilo je da su spremni da razgovaraju sa predstavnicima prevoznika, saslušaju ih i pomognu u rješavanju problema.

No, kako dodaju, Vlada i njena resorna ministarstva nijesu svemoćna i pomoć za prevoznike moraju tražiti u granicama mogućeg.

“Povodom protestne vožnje prevoznika u organizaciji NVO “Klaster prevoza Crne Gore”, Ministarstvo kapitalnih investicija želi da obavijesti javnost, pomenutu organizaciju kao i sve prevoznike da je u pitanju “kucanje na otvorena vrata” i da je Ministarstvo spremno, kao što je to bio slučaj u više navrata ranije, da sjedne za sto sa predstavnicima prevoznika, da sasluša njihove probleme i da pomogne u njihovom rješavanju”, saopšteno je iz Ministarstva.

Iz Ministarstva ističu i da pomoć moraju tražiti u granicama mogućeg, imajući u vidu sve izazove i teškoće sa kojima su naša država i ekonomija suočene u vremenu pandemije.

“Zbog toga pozivamo predstavnike prevoznika da ponovo sjednemo za sto i razmotrimo na koji način država može da im pomogne da prevaziđu teškoće”, zaključuje se saopštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije