Connect with us

Društvo

NEKADA SU GA OBUZDAVALI U IZLIVIMA ANTISRPSTVA: Išao je na barikade na Slijepač most, a sada pjeva Legijinu pjesmu!

Published

on

Jednom sam nagdje zapisao da niko tako dobro ne služi kao bivši liberali. Naravno, bješe to u prvim godinama novog milenijuma kada je veliki broj ex liberala došao na Đukanovićev kazan za šaku srebrenjaka.

Ipak, danas, nakon odglednog snimka, uzgred znajući kakvu prljavu ulogu u crnogorskom političkom životu igra posljednjih godina nesretni Branko Radulović, mogu dopuniti misao: jedini ko gore služi od liberala prodatog bivšeg režimu, jeste liberal koji je postao četnik i svetosavac.

Čovjek koji je u LSCG bio oličenje hrabrosti, neko koga je jedino trebalo obuzdavati u izlivima antisrpstva, član Odbora za vrtanje Crnogorske pravoslavne crkve, nakon što se priklonio Ristu Radoviću, glasao za prepis crnogorskog kulurnog blaga na beogradsku Patrijaršiju, podržao sve anticrnogorske akte nove većine, sada pjeva pjesmu “crvenih beretki”.

Neki ljudi u životu iz svakojakih razloga mogu da padnu nisko. Branko, bivši liberal, ovoga puta je dotkao dno.

2 Comments

2 Komentara

 1. GRAĐANSKI

  06.11.2021. at 08:08

  Banja je budala!
  Kvadratna, pa kubna.
  U kolo je, iz kola nema izlaska – moraju se uzeti soldi (izvanka Crne Gore) od prodaje samoga sebe opravdat, i zaradit budući.
  Zaigra se sprad toga što mu vrtanja (izlaska iz kola) nema, i, ondar – ide do kraja sa avetlucima i dijarejičnim srbovanjem.

 2. smilja

  06.11.2021. at 09:24

  Branko je klasična avetinja!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije