Connect with us

Društvo

NEZVANIČNO: Uhapšen osumnjičeni za podmetanja požara u stanu Gorana Milašinovića

Published

on

Objasnili su da je sprovođenjem aktivnosti na prikupljanju obavještenja i dokaza, kao i utvrđivanjem okolnosti pod kojima je došlo do namjerno izazvanog požara, podgorička policija indetifikova izvršioca M.E

Zbog podmetanja požara u stanu Gorana Milašinovića policija je uhapsila M.E.

To je Vijestima nezvanično saopšteno iz Uprave policije.

“Juče je policiji prijavljen požar u stanu u Ulcinjskoj ulici u Podgorici. Izlaskom na lice mjesta od strane policije i vatrogasne jedinice konstatovana je velika materijalna šteta. Požar je lokalizovan, spriječeno je širenje na druge stanove i objekte. Stan je u vlasništvu bezbjednosno interesantnog lica i člana kriminalne grupe ‘pink panter’ Gorana Milašinovića zvanog Mornar (42) iz Bara. Nakon sprovedenih uviđajnih mjera na licu mjesta, preliminarnog nalaza vještaka za požare i eksplozije, utvrđeno je da u stanu podmetnut požar od strane nepoznatog lica”, kazali su iz UP.

Objasnili su da je sprovođenjem aktivnosti na prikupljanju obavještenja i dokaza, kao i utvrđivanjem okolnosti pod kojima je došlo do namjerno izazvanog požara, podgorička policija indetifikova izvršioca M.E. “koji je lišen slobode zbog krvičnog djela izazivanje opšte opasnosti. U toku su procesne aktivnosti policije i Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorica”.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije