Povežite se sa nama

Društvo

NIJE PREMIJER, NEGO DIJAGNOZA: Zdravko je malo nervozan

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Posljednjih dana, sve je izmaklo kontroli.

Bahato, nekulturno, prostačko “držanje lekcije” Ambasadoru Kine i Direktoru CRBC-a, sve je ostavilo u šoku. Reći da bi magarac bolje odradio posao od inžinjera i stručnjaka koji su projektovali auto-put, može samo Zdravko.

Gosti u šoku odoše bez pozdrava, a mi gledamo ponovo jer ne vjerujemo onome što čujemo. Sada viče na opoziciju i ponaša se nekulturno. Potpuni prestanak normalne komunikacije.

U početku je to bilo sporadično. Dere se na direktore škola, pljuje poslanike koji su ga izabrali, glupira se s nekim “proskulama”. Nekima je bio simpatična pojava sa flašom u ruci, dok pokušavaju da dokuče značenje riječi koje izgovara a koje prvi put čuju. Malo je pojasnio: on je “medicinski fenomen” a “njegove ćerke ne piju samo se ponekad opušte, ali njega bije glas”.

Pa što mu bi odjednom? Je li uznemiren što se saznalo da Spajić nije nikakav finansijski mag, nego je najuren iz Singapura? Ili zbog glasina da će Milatović zbog kontrole katastrofalnih mjera, morati da odgovara za stotine života koje je uzela korona. A bili su planirani za vrh njegove stranke. Da nije pod stresom jer je Bratićka pod stresom? Možda je potrešen jer je Vučić u haosu, pa kao svaki dobar sluga, mora da boluje bol svog gospodara?

Možda je vidio da se sve raspalo, a još nije spremio rezervni položaj i novu stranku.

Što god da mu je, ovu sramotu je teško gledati i slušati. Svako Zdravkovo pojavljivanje je nervoza, stres i histerija, i baš nikakve veze nema sa politikom. On odavno više nije Premijer, nego dijagnoza.

Vukašin Perović

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije