Povežite se sa nama

Društvo

ODT PODGORICA: Odbačena krivična prijava protiv Kneževića

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici odbacilo je krivičnu prijavu protiv poslanika Demokratskog fronta Milana Kneževića, koju je prije dva mjeseca podnio gradonačelnik Ivan Vuković zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti, pišu Dnevne novine.

“Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici je, 23. marta 2021. godine, odbacio krivičnu prijavu oštećenog Ivana Vukovića, od 22. januara 2021.godine, podnijetu protiv osumnjičenog Milana Kneževića, zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti, jer u radnjama osumnjiičenog nema bitnih elemenata bića prijavljenog, niti bilo kojeg drugog krivičnog djela za koje se goni po službenoj dužnosti”, navodi se u saopštenju ODT-a u Podgorici.

Kako se dodaje, Vukoviću je o tome poslato obavještenje, sa poukom da ima pravo da, u zakonskom roku, podnese pritužbu za preispitivanje rješenja o odbacivanju krivične prijave neposredno Višem državnom tužilaštvu.

“Odnosno da sam preduzme krivično gonjenje osumnjičenog, za prijavljeno krivično djelo, podnošenjem optužnog predloga nadležnom sudu”, stoji u saopštenju.

Podsjetimo, Knežević je na Tviter nalogu početkom februara objavio da ga je Vuković prijavio Osnovnom državnom tužilaštvu zbog ugrožavanja sigurnosti.

“Jer je uplašen za svoju sigurnost, pošto sam ga pozvao da sam dođe i uništi bilbord sa likovima patrijarha Irineja i mitropolita Amfilohija. A kako bi se tek prepao da sam ga pozvao na zetske priganice”, naveo je Knežević tada na Tviteru.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije