Connect with us

Društvo

OSTROG ZA PRISTALICU: U 21. vijeku prisiljeni smo da branimo bilborde od izbezumljenih ljudi!

Published

on

Knežević sa Bezmarevićem (FOTO: In4s)

Jedan od lidera DF-a, Milan Knežević, posjetio je danas Župu nikšićku, koja je juče bila pod „opsadom laži-komita”, kako Crnogorce naziva portal in4s.

Tom prilikom, on je uručio i prigodan poklon Miju Bezmareviću, sliku Ostroga, simpatizeru koalicije „Za budućnost Nikšića“, koji je pritekao u pomoć komšijama Mušikićima i pomogao im da “od razularene gomile lažnih patriota”, kako ih naziva in4s odbrane imanje i bilbord sa likom mr Moma Koprivice, nosioca liste koalicije okupljene oko Demokrata.

„Ono što se juče desilo pokazalo je jedinstvo naroda u Župi, dobre komšijske odnose, jer se nije gledalo ko je koja politička partija, već se branila istina i ono što su branili naši stari u nekim težim periodima“, kazao je Knežević.

On je istakao da je prosto nevjerovatno da smo u 21. vijeku prinuđeni da, na svojim imanjima, branimo bilborde od nekih ljudi “koji su potpuno izbezumljeni”.

“Nekad smo se branili od okupatora – Turaka, Austrougara, Italijana, Njemaca, a sada je došlo vrijeme da čuvamo bilborde“, zaključio je.

1 Comment

1 Komentar

  1. smilja

    02.03.2021. at 18:10

    Vidi se da je Bezmarević pravi intelektualac. Ostrog mu pristaje, nema šta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije