Connect with us

Društvo

OSUMNJIČENI ŠEF POLICIJE: Elezović pobjegao u SAD?

Published

on

Nakon što je saznao da su ga članovi kriminalne grupe osumnjičene za šverc oko dvije i po tone marihuane označili kao jednu od važnijih karika u prebacivanju droge iz Albanije prema Evropi, bivši šef Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj Rudolf Elezović prebjegao je u susjednu državu, odakle je najvjerovatnije uz lažna dokumenta otišao u treću zemlju, najvjerovatnije SAD, pišu Dnevne novine.

Prema saznanjima Dnevnih novina, Elezovićev prelazak u Albaniju nije notiran ni na jednom graničnom prelazu s obzirom da su mu dokumenta ostala kući, što znači da je koristio neki od divljih prelaza koji se inače koriste za šverc. Njegov nestanak prijavljen je prije nedjelju dana, kada je policija raspisala potragu za njim kao nestalim licem.

Prema izvorima Dnevnih novina, on je pomoć zatražio od članova kriminalne organizacije koji su u Albaniji, a koji su mu sigurno obezbijedili lažna dokumenta sa kojima je mogao da nastavi bijeg.

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, Elezovića su osumnjičeni koji su uhapšeni u akciji “Zamka” navodno spomenuli kao osobu koja im je davala informacije o kretanju policije. Nakon tih izjava istražitelji su započeli provjeru da li su ti navodi tačni, međutim, Elezović ih je preduhitrio i nestao nakon što je dobio dojavu da je otkriven.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije