Povežite se sa nama

Društvo

OSVJEŽILO: Bratić za predsjednika odbora škole u Baru postavila bezbjednosno interesantnu osobu, hapšenu zbog nasilja

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Milan Perišić je osoba koja je više puta hapšena za teška krivična djela

Ministarka Vesna Bratić nastavlja sa spornim imenovanjima.

Kako je portalu Aktuelno saopšteno, na funkciju predsjednika školskog odbora osnovne škole “Blažo Jokov Orlandić” u Baru imenovan je Milan Perišić.

To imenovanje ne bi bilo sporno da Perišić, prema podacima iz medija, osoba koja je više puta hapšen i za koju se navodilo da je bezbjedonosno interesantna i da čak pripada nekom od lokalnih klanova.

Tako podaci govore da je sadašnji predsjednik školskog odbora, 2004.godine u Baru, uhapšen jer je postavio eksplozivnu napravu ispod jednog auta u centru grada. Milan Perišić i njegov brat hapšeni su, zbog sumnje, da su posle odbojkaške utakmice između Budvanske rivijere i Crvene zvezde u Budvi zbog pokušaja ubistva, javili su tada mediji.

I to nije sve. Milan i Miloš Perišić su 2013 godine sa još nekoliko osoba uhapšeni zbog sumnje da su u Sutomoru, u diskoteci “Fratelo” nakon kraće rasprave pretukli više mladića.

Prema saznanjima portala, skandalozno imenovanje Perišića u školski odbor je još jedan potez vlasti na državnom nivou koja na pozicije imenuje ljude koji su im bliski ne mareći za njihove biografije.

A Perišićima je baš svanulo. Snaha Milana PerišićaSlađana Perišić postavljena je od strane Demokratskog fronta na mjesto Predsjednice Odbora direktora Luke Bar.

Osvježilo, zar ne…

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije