Connect with us

Društvo

OTVOREN DO 24. JANUARA: Konkurs za Ombudsmana RTCG

Published

on

Foto: RTCG

Savjet Radio i Televizije Crne Gore objavio je javni konkurs za imenovanje Ombudsmana RTCG, koji je otvoren do 24. januara 2021. Ombudsman će biti imenovan na tri godine, a kandidat je potrebno da ima najmanje VII-1 nivo kvalifikacije obrazovanja, najmanje deset godina radnog iskustva u audiovizuelnim medijima, državljanstvo Crne Gore i prebivalište u Crnoj Gori.

Prijave sa biografijom i dokazima o ispunjavanju uslova konkursa se dostavljaju poštom ili lično, u zatvorenoj koverti (na kojoj je potrebno napisati: ime i prezime, adresu, kontakt telefon), preko arhive RTCG:

SAVJETU RTCG JP RADIO I TELEVIZIJA CRNE GORA
Bulevar Revolucije 19, 81000 Podgorica
(sa naznakom za JAVNI KONKURS ZA OMBUDSMANA RTCG)

Uz prijavu na javni konkurs, potrebno je dostaviti specifikaciju konkursne dokumentacije u kojoj je neophodno navesti broj dokumenta, datum izdavanja i instituciju koja je izdala dokument koji se predaje RTCG.

Javni konkurs će se danom donošenja odluke objaviti na sajtu RTCG, a potom i u dnevnim novinama.

Rok za dostavljanje prijava kandidata sa potrebnom dokumentacijom 20 dana od objave na sajtu RTCG odnosno je 24.01.2021. godine do 18h (za pošiljke poštom potrebno je dostaviti potvrdu o prijemu pošiljke koja mora zadovoljiti prethodni uslov).

Informacije u vezi sa konkursom se mogu dobiti kod Tamare Bulatović, ovlašćenog službenika RTCG za sprovođenje konkursa na broj telefona 020241960.

O rezultatima javnog konkursa kandidati i javnost će biti obavješteni danom donošenja odluke o izboru.
Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije