Connect with us

Društvo

PKS: Sluđeni smo novim mjerama ministarke zdravlja

Published

on

Patriotsko komitski savez saopštio je danas da je “potpuno sluđen novim mjerama ministarstva zdravlja i ministarke Borovinić”.

“Jer nam nije jasno šta su ona i oni „htjeli reći“; naime, ako trgovine rade do 20 sati, kako da ih posjetimo, ako poslije 18 sati moramo biti kućama”, naveo je PKS u saopštenju i dodaje:

“A radimo do 16 ili 17 sati?  I što će onda trgovci da rade ta dva sata bez kupaca? Đe će nam djeca ostati, ako je nastava organizovana do 18 sati,da neće avionom do kuće? I što će im potvrda od vaspitno obrazovne ustanove da su u školi, ako nema prevoza u to doba, niti im roditelji mogu doći za njih”, zapitali su se u PKS-u.

Ako, ne daj Bože, kako dodaju, vadimo zub, a u stomatološkim ordinacijama mora biti distanca 2 m, koji je način da zubar dopre do nas,

“Molitvom? Ako nam skoči pritisak poslije 18 sati, dje da izvadimo potvrdu od izabranog ljekara da nas vozi brat, kum, komšija? I kako da, u tom momentu, izvadimo izvod iz matičnog registra građana, kako bi neko (ko?) utvrdio da nam je to brat, kum ili komšija”, zaključuje se u saopštenju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije