Connect with us

Crna Hronika

PLJEVLJA: Napala starca i odnijela 370 eura i telefon

Published

on

P.R. (32) iz Pljevalja uhapšena je u petak veče nakon što je napala i od sugrađanina Đ.R. (83) ukrala 370 eura i mobilni telefon, saopšteno je iz Centra bezbjednosti Pljevlja.

P.R. se sumnjiči za krivično djelo razbojništvo i u zakonskom roku biće sprovedena na saslušanje u Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju.

O slučaju razbojništva osamdeset trogodišnjeg Đ.R. policiju je obavijestio komšija G.V.

“Građanin G.V. (1962) iz Pljevalja je 22. januara oko 17:40 sati obavijestio dežurnu službu CB Pljevlja da mu je u Omladinskoj ulici na kućna vrata došao komšija Đ.R. sa tragovima krvi na sebi, govoreći nerazgovjetno, ali da je uspio da shvati da ga je neko fizički napao i opljačkao, te da je odmah pozvao hitnu medicinsku pomoć”, navodi se u saopštenju policije.

Đ. R. je nakon napada sproveden u pljevaljski Medicinski centar gdje je policija od njega uzela obavještenje o događaju.

Starac je ispričao policiji da ga je nepoznata ženska osoba u njegovom stanu u Omladinskoj ulici fizički napala, nanijela mu povrede i otuđila 370 eura, kao i mobilni telefon nepoznate marke

O događaju je upoznato Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima kao i Viši državni tužilac u Bijelom Polju koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu razbojništvo.

Pljevaljski policajci su izvršili uviđaj kojim je rukovodila tužiteljka.

Radeći na rasvijetljavanju ovog slučaja policijski službenici su P. R. identifikovali kao počinioca razbojništva nakon čega su joj oko 22.30 časova u Brezničkoj ulici stavljene lisice na ruke.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije