Connect with us

Društvo

POMOĆ ZA DJECU U HRVATSKOJ: Telekom se pridružio humanitarnoj akciji

Published

on

Foto: CG Telekom

Crnogorski Telekom se pridružio humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći za djecu Petrinje, Gline, Siska i okolnih mjesta čiji su domovi razoreni potresima u Hrvatskoj.

Građani koji žele da učestvuju u akciji mogu do četvrtka predati donacije na prijavnici sjedišta Telekoma u Moskovskoj 29 u Podgorici u za to predviđene i obilježene kutije.

Akciji će se donacijama pridružiti i zaposleni Telekoma, koji su u prethodnom periodu uspješno realizovali više sličnih inicijativa.

“Donacije u vidu igračaka, knjiga i bojanki na latinici, flomastera i bojica, plastelina, društvenih igara potrebno je zapakovati u kese ili kutije na kojima treba naglasiti da je riječ o humanitarnoj akciji za djecu iz Hrvatske i navesti sadržaj paketića”, kaže se u saopštenju.

Kamion sa prikupljenim donacijama za Hrvatsku kreće u petak.

Akciju „Djeca djeci“ pokrenule su Biljana Popadić Otašević i Mirjana Milatović iz Telekoma uz pomoć kruga humanih građana koji su i ranije realizovali slične akcije.

Njihova želja je da mališanima iz mjesta pogođenih zemljotresom, koji su morali da napuste svoje domove, olakšaju teške dane.

Korisnici Telekoma koji žele da pomognu građanima Hrvatske pogođenim zemljotresom mogu to učiniti i slanjem SMS-a na broj 15888.

Cijena poruke je jedan EUR, a korisnik će dobiti potvrdu o uspješno realizovanoj donaciji.

“Crveni krst Crne Gore će sva prikupljena sredstva uplatiti Hrvatskom Crvenom križu, koji neumorno na terenu odgovara na humanitarne potrebe stanovnika pogođenih zemljotresom”, navodi se u saopštenju Telekoma.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije