Connect with us

Društvo

PREMA INSTRUKCIJAMA MVP: Pretres ambasade CG u Kini, tražili pečat i pretresali Pajovićeve lične stvari tokom neradnog dana

Published

on

Ministar Radulović

Pretres prostorija ambasade Crne Gore u Kini izvršen je rano jutros po instrukciji Ministarstva vanjskih poslova, saznaje Pobjeda.

Sprovodeći instrukciju MVP o zabrani pristupa ambasadora ambasadi, dvojica crnogorskih diplomata zaposlenih u ambasadi, izvršili su rano jutros, po kineskom vremenu a nešto iza ponoći po ovdašnjem, pretres prostorija ambasade kao i kancelarije i privatnih stvari ambasadora Darka Pajovića, tražeći službeni pečat i ostala dokumenta.

Kako saznaje Pobjeda, ambasador Pajović nije u to vrijeme bio u ambasadi jer su u Kini neradni dani do četvrtka povodom Kineske Nove Godine.

Posljednjom instrukcijom MVP-a ambasadorima je zabranjen pristup ambasadi, a istovremeno u istom dokumentu od njih je zatraženo da izvrše primopredaju dužnosti, sačine zapisnike, utvrde stanje na bankovnim računima, predaju bankovne kartice i ostalo i da se o tome sačini zapisnik.

 

1 Comment

1 Komentar

  1. GRAĐANSKI

    16.02.2021. at 15:00

    1. Zaboga ko su ta dvojica? Odavno ubačeni a pritajeni srbo-četnici, ka’ što im se aktuelni ministar, na način potonjeg jada – bio podlo priškljančio službujući u bivšoj vlasti, ili …?!
    2. Ko ih ovo ovoliko po tijeh kabinetah lentrava-fotografiše? Imaju li stalno prisutne-zapošljene fotografe oko sebe?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije