Povežite se sa nama

Društvo

PREVOZNICI: Otkazane protestne vožnje planirane za ovu nedjelju

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Autobuski prevoznici organizovani o NVO “Klaster prevoza Crne Gore” danas su razgovarali sa potpredjednikom Vlade Dritanom Abazovićem. Kako su kazali, nakon sastanka otkazane su vožnje za ovu nedjelju.

Kako se navodi u saopštenju autobuskih prevoznika, na sastanku je Abazović upoznat sa problemima sa kojima se oni susrijeću, ponuđenim rješenjima, kao i nedostatkom kvalitetne komunikacije sa resornim ministarstvima.
“Iz NVO Klaster prevoza Crne Gore, dobili su uvjerenja da će Abazović kontaktirati nadležne ministre i sa njegove strane, te da će ih upoznati sa sadržinom tog dopisa, kako bi se pokrenuli sa trenutne pozicije”, navodi se u saopštenju.
Prevoznici se zahvaljuju Abazoviću na prijemu i, kako su kazali, otvorenom razgovoru, i ističu nadu da će isti pristup dobiti i od resornih ministarstava, kako bi zajednički došli do rešenja za opstanak te branše.
“Napominjemo, da smo u petak, nakon treće protestne vožnje, opet uputili zahtjeve u ministarstva za prijem kod ministara te da i dalje čekamo odgovor na iste i prijem”, navodi se u saopštenju.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije