Connect with us

Društvo

PRIJETE I PREMIJERU: Ne pridajem ja tome mnogo značaja

Published

on

Premijer je rekao da je broj članova obezbjeđenja potpredsjednika Vlade, Dritana Abazovića povećan zbog ozbiljnih prijetnji koje dobija

Krivokapić je novinarima u Skupštini rekao je da je broj članova obezbjeđenja potpredsjednika Vlade, Dritana Abazovića povećan zbog ozbiljnih prijetnji koje dobija.

“Abazović i ja i on smo se toga dana upoznali sa tom činjenicom i razumijem ga kao čovjeka, znam da je fizički ugrožen. Ja sam dobijao takve poruke vjerujte nijesam im pridavao mnogo na značaju, služba bezbjednosti mi je dodijelila određeni broj članova obezbjeđenje što govori o tome koliko sam ugrožen. Ista stvar je i sa potpredsjednikom Vlade, mi smo razgovarali na tu temu i pojačan je nivo bezbjednosti, odnosno broj ljudi koji obezbjeđuju potpredsjednika Vlade”, kazao je Krivokapić.

On je dodao da, kada su u pitanju prijetnje Abazoviću, radi se sigurno o tačnim informacijama, nikako o spinovanju.

“Meni je žao što Skupština i svi mi nijesmo iskazali jednu veću solidarnost, jer je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović krenuo u otvorenu borbu sa organizovanim kriminalom i korupcijom i njemu to pripada po mjestu koje pokriva. Mi svi treba da ga podržimo da taj put bude takav da korupcija bude nulta, a kriminal bude sveden na mjeru prihvatljivosti za sve građane Crne Gore”, poručio je Krivokapić.

Zbog informacije da pripadnici kavčkog klana planiraju likvidaciju, Abazovića čuvaju specijalci naoružani dugim cijevima, a njegovo obezbjeđenje zadužilo je blindirani automobil.

Povećan je i broj pripadnika Sektora za obezbjeđenje ličnosti i objekata, koji su raspoređeni oko zgrade u kojoj Abazović stanuje, ali i na mjestima na kojima boravi.

Advertisement

Najčitanije