Povežite se sa nama

Društvo

PRIKUPLJANJE DONACIJA U NIKŠIĆU: “Svi po malo za Miomira” na Trgu slobode

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Na Trgu slobode u Nikšiću danas od 12 do 19h biće postavljena kutija i kofer za donacije 32-godišnjem Podgoričaninu, Miomiru Šoškiću, doktoru farmacije koji se trenutno liječi od posljedica koronavirusa u Kliničkom centru Crne Gore i nalazi se na respiratoru.

Nikšićki muzičari željeli su da naprave humanitarnu svirku za Miomira, međutim, zbog epidemioloških mjera ipak neće moći da sviraju, piše Onogošt.me

“Mi ćemo se okupiti danas na centru, ali zbog situacije sa koronom neće moći da se organizuje svirka. Zato molimo sve ljude da dođu i da doniraju koliko mogu da se spasi jedan mladi život. Svi po malo za Miomira”, naveli su muzičari.

Miomir je sa svojim kolegama kao zaposleni u Kliničkom centru svakodnevno davao doprinos u borbi sa korona virusom, gdje je i sam obolio od ovog virusa. Zbog teškog zdravstvenog stanja nephodno je liječenje van Crne Gore.

Porodica nema mogućnosti da obezbijedi sredstva koja su potrebna za liječenje u inostranstvu zbog čega je potrebno hitno sakupiti novac, kako bi imao priliku da nastavi liječenje i pobijedi bolest.

Novac uplatiti na sljedeće žiro račune:
Hipotekarna banka: 520032000010686420

Za uplate iz inostranstva:
HBBAMEPGXXX SWIFT
ME25520036000003473688

 

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije