Connect with us

Društvo

PUT PODGORICA – DANILOVGRAD: Obustava saobraćaja od 11 do 13 sati

Published

on

Bulevar u Podgorici (Investitor.me)

Na magistralnom putu Podgorica – Danilovgrad, od Komanskog mosta do skretanja za Marezu, saobraćaj će danas biti obustavljen od 11 do 13 sati.

Iz Auto moto saveza Crne Gore su saopštili da će u ostalim terminima na toj dionici saobraćaj biti regulisan semaforskom signalizacijom uz moguće kraće obustave ne duže od 15 minuta.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, a vidljivost je u višim predjelima smanjena zbog magle.

U Crnoj Gori je do 1. aprila naredne godine obavezna upotreba zimskih guma za sva motorna vozila na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi.

Saobraćaj na putu Rožaje – Špiljani zbog rekonstrukcije biće obustavljen za sve vrste vozila od osam do 11 i od 13 do 16 sati.

Na putu Dinoša – Cijevna Zatrijebačka zbog asfaltiranja saobraćaj će biti u prekidu od osam do 16 sati.

Saobraćaj na magistralnom putu M-11 Lepetani – Tivat promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni, a dolazi do povremenih prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Do završetka rekonstrukcije puta Lubnice – Jelovica saobraćaj se obustavlja od sedam do 17 sati, ne duže od dva sata.

U cilju zaštite stanovništva od koronavirusa zabranjen je putnički me]ugradski saobraćaj od petka od 22 sata do ponedjeljka do pet sati.

Zbog povećanja broja aktivnih slučajeva infekcije koronavirusom u Rožajama zatvoren je granični prelaz Vuča – Godovo, na putu Rožaje – Tutin.

Ulazak putnika u Crnu Goru iz Bosne i Hercegovine za vrijeme važenja mjere ulaska uz obavezne testove neće biti moguć preko graničnog prelaza Šćepan Polje – Hum, na putu Plužine – Foča.

Ulaz je moguć od sedam do 19 sati preko graničnog prelaza Metaljka na putu Pljevlja – Čajniče.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije