Connect with us

Društvo

PzP: Da li je Kovačeviću omogućen “Marovićev scenario” izlaska iz zemlje?

Published

on

Kopitović

Najnovija vijest da se Dragan Kovačević, bivši direktor Uprave za nekretnine, nalazi u bjekstvu i da je nedostupan organima gonjenja nije nikakvo iznenađenje s obzirom da sam već sedam dana u saznanju da je gospodin Kovačević istražni zatvor napustio još u utorak popodne nešto prije 15:30h, navodi se u saopštenju PzP-a koje potpisuje Ivan Kopitović, član GO.

“Razlog za kratkotrajno puštanje Kovačevića leži vjerovatno u činjenici da je pomenutom po rešenju pritvor isticao 24. februara, pa se postavlja pitanje ko je Kovačeviću omogućio da istražni zatvor napusti dan ranije, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Sedam dana traje ćutanje institucija i potpredsjednika Vlade Crne Gore Dritana Abazovića da pred licem javnosti otkrije gdje se nalazi gospodin Kovačević, a u cilju doprinosa borbi protiv organizovanog kriminala gospodina Abazovića pitam – da li je Kovačeviću omogućen ‘Marovićev scenario’ izlaska iz zemlje i da li gospodin Kovačević ima srpsko državljanstvo?

To su odgovori na koje javnost hitno traži odgovor, ali i odgovore da li je bilo propusta od strane čelnika ZIKS-a prilikom puštanja na slobodu nekadašnjeg prvog čovjeka Uprave za nekretnine. Da li je slučaj Kovačević, zatim slučaj ’Koverta’, znak da nam je od silne borbe protiv organizovanog kriminala jedino na raspolaganju ostao Tviter i ponosno tvitovanje privođenja osumnjičenih, s tim što i Tviter zaćuti kad osumnjičeni odlepršaju u džipu kao Kovačević ili kroz dimnjak kao Stijepović”, piše Kopitović.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije