Povežite se sa nama

Društvo

RABRENOVIĆ: Kako je moguće da se pored toliko policije svake nedjelje kamenuju patriote?

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Povodom incidenta koji se dogodio u centru Podgorice kada je kamenovana patriotska kolona vozila od strane za sada nepoznatih lica iz Kraljevog parka zahtijevamo hitnu reakciju Uprave policije, načelnika Centra bezbjednosti Podgorica Jokića, V.D direktora Uprave policije Brđanina i ministra Sekulovića, saopšteno je iz Liberalne partije.

“Nedopustivo je da pored tolikog policijskog obezbjeđenja koje prati crnogorske patriote svake nedjelje, policija nije u mogućnosti da preduprijedi incidente. Umjesto što fotografiše i zapisuje brojeve registarskih oznaka učesnika, bolje bi bilo da se posvete svom primaran poslu a to je zaštita građana od  ekstremista koji žele incidentima da unesu dodatne podjele u već podijeljeno crnogorsko društvo.

Drugačije političko mišljenje ne može i ne smije nikada biti razlog za podjele i sukobe stoga u ime Liberalne partije Crne Gore i u svoje ime apelujem na sve građane i građanke da se suzdrže od iskazivanja drugačijeg mišljenja na ovakav način”, saopštio je Jovan Rabrenović predśednik Odbora Glavnog grada Liberalne partije Crne Gore.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije