Connect with us

Društvo

REAGOVALA VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ: Neće me zaustaviti piskaralo, ratno huškalo

Published

on

Na tekst Emila Labudovića koji je objavljen na portalu IN4s u kojem poslanicu SDP-a Draginju Vuksanović Stanković Labudović naziva alapačom i saopštava druge uvrede na njen račun, reagovala je poslanica SDP-a. Kazala je da je takvi tekstovi neće pokolebati u namjeri da nastavi da se bori za građansku i pravednu Crnu Goru.

Ističe da reaguje prije svega zbog drugih žena koje doživljavaju fizička i psihička zlostavljanja od mizoginih muškaraca.

“Kod tvorca ovog sramnog i malicioznog teksta vidim i drugu, političku i nacionalnu konotaciju, ali bih se zaista i zabrinula da neko ko je bio bivši ratnohuškač kaže nešto lijepo o meni to bi za mene već bila briga. Želim svima da se zahvalim na podršci koju sam dobila, a ostalima šaljem poruku da ću nastaviti još jače, još energičnije svim svojim bićem da se borim za pravednu Crnu Goru i očuvanje građanske, mulitetničke, evropske Crne Gore na temeljima antifašizma. I da me niko, a naročito jedno pisakaralo, ratno huškalo, neće zaustaviti u tome, ni on ni slični njemu”, poručila je Vuksanović Stanković.

3 Comments

3 Komentara

 1. Borovik

  22.04.2021. at 21:21

  Svaka cast ovoj zeni
  Ovako se zastupaju neki stavovi ovako da je srece ponasa bi se svaki poslanik crnogorski a ne su doprinijeli da se ova bratija posrbica i izdajnika razmase i dodje na vlast
  Poslije duze vremena svoj glas cu dati nekoj stranci nije mnogo al je od srca
  Pozdrav za gospodju

 2. Obrad Pavlović

  22.04.2021. at 21:31

  Jao zar opet on, ili tačnije ono?Ono je zamjenica za smeće, dno, i još štošta što smrdi u srednjem rodu, a na čiji pomen pristojna čeljad zapušava nos. Veteran ratnohuškačkog novinarstva. Bio sam potpuno zaboravio na njegovu niskost, vjerujući da više nije ni živ, kao što to nikada nije ni bio.
  Velikan hrvatskog novinarstva Viktor Ivančić je jednog sličnog nazvao “Svinčetom”, zbog čega mu je svojevremeno i suđeno, a on na procesu izjavio: “To što sam ga nazvao “svinčetom” je samo metafora o njegovom karakteru. Nadam se da niko u ovoj sudnici ne misli da bih ja od njega pravio zimnicu. Od Emila da se ne napravi ni sapun – smrdio bi nečoještvom. Moguće da se ta spodoba preporučuje za urednika neke nove “EMILOVIZIJE”. Pošto nikada nije imao “ljubavnog alata” da nekoga muški pogleda u oči, ponadao se da će to ići bezbolnije sa jednom istinskom damom. Odgovorila mu gospođa Draginja onako čojski i sojski, a Emilo, reducirana verzija Šešelja, mogao bi biti još reduciraniji.Da mu poželimo srećan put u nepostojanje
  Nadam se da mi gospođa Draginja neće zamjeriti, nijesam imao namjeru da je branim jer nemam od čega, ali moram reći da imamo toliko Crnogoraca koliko je ona CRNOGORKA druge bi nam tice pjevale, a ne ove sinje kukavice.Ne zadugo!!!

  • RIŠNJANIN

   23.04.2021. at 17:03

   Bravo Obrade odličan komentar ,pozdrav iz Risna za gospodju Vuksanović-Stanković

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije