Connect with us

Društvo

SEKULOVIĆ: Ne znam zašto pismo nije rezultiralo Lazovićevom ostavkom

Published

on

(FOTO: In4s)

“Ne znam zašto ono pismo nije završio ostavkom. Kad je odlučio onako javno da istupi to je logičan kraj takvog jednog javnog istupa. Ako želi da se bori politikom i da se bori za svoju političku ideju i uvjerenje koje ima svoju predstavu crnogorske trenutne stvarnosti neka izvoli”, rekao je ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović gostujući na Televiziji A1

On je pozvao je pomoćnika direktora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Uprave policije (UP) Zorana Lazovića da podnese ostavku.

„Ne znam zašto ono pismo nije završio ostavkom. Kad je odlučio onako javno da istupi to je logičan kraj takvog jednog javnog istupa. Ako želi da se bori politikom i da se bori za svoju političku ideju i uvjerenje koje ima svoju predstavu crnogorske trenutne stvarnosti neka izvoli“, rekao je Sekulović gostujući na Televiziji A1.

Lazović je juče pismom obratio Sekuloviću, zbog toga što je u utorak poslao šeficu kabineta da ga obavijesti da će prvi čovjek MUP-a „u jednom medijskom gostovanju tražiti njegovu ostavku“.

Lazović je u pismu, između ostalog napisao da Sekulović „očigledno nema hrabrosti, dostojanstva da sa visokim službenicima policije razgovara direktno“, da im nešto kao starješina naredi kako i dolikuje, već naloge i namjere svojih mentora saopštava preko žene-posrednika“.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije