Connect with us

Društvo

SKANDALOZNA OBJAVA ABAZOVIĆA: Tvitovao Vijesti i tako obavijestio gradjane da je Nrekić uhapšen, iako je tek na saslušanju

Published

on

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović saopštio je na svom twiter nalogu da je predsjednik opštine Ulcinj Ljoro Nrekić uhapšen i tvitovao vijest koju su objavile podgoričke Vijesti.

On je naveo da je razlog za njihovo hapšenje partijsko zapošljavanje.

– Neka sud utvrdi kako su dolazili do izbornih pobjeda. Građanima je to jasno. ⁦ Vlada⁩ je odlučna da svim zloupotrebama stane na kraj – naveo je Abazović.

 

Pet osoba je privedeno na saslušanje, među kojima i predsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) u Ulcinju, potvrđeno je portalu Luča.

Osim Nrekića na saslušanju su i Sead Osmanović, sekretar Sekretarijata za finansije Opštine Ulcinj; Mustafa Gorana, sekretar Sekretarijata za komunalne djelatnosti i zaštitu životne sredine; Saubih Mehmeti, direktor Službe za zaštitu i spašavanje; Milazim Mustafa, sekretar Komunalne policije i bivši predsjednik Skupštine Opštine Ulcinj.

Da li će biti zadržan, znaće se nakon odluke tužioca po okončanju saslušanja.

1 Comment

1 Komentar

  1. smilja

    18.01.2021. at 15:03

    Skandalizovan je sam Dritan, tako da su mu i izjave takve. On je izgleda zadužen samo za hapšenja po CG i ovo u Ulcinju doživljava kao uspjeh. Stiđeće se on ovoga kao i ovaj penal iz MVP i drugi apostoli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije