Povežite se sa nama

Društvo

ŠOFRANAC: Vuković mi se nije izvinio, niti to očekujem

Objavljeno

-

Foto: TVCG
Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Sportski novinar Javnog servisa Nebojša Šofranac saopštio je večeras da mu se Podgoričanin Vladimir Vuković nije izvinio zato što ga je vrijeđao i ometao u vršenju zadatka na dočeku boksera Petra Liješevića na aerodromu u Golubovcima.

Premijer Zdravko Krivokapić je, nakon premijerskog sata, novinarima saopštio da ga je ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić, sa čijim resorom Vuković ima ugovor o saradnji,  obavijestila kako je on navodno izrazio kajanje i da je spreman da se izvini Šofrancu.

“Nijesmo imali nikakvu komunikaciju, naprotiv do mene dolaze neke potpuno drugačije informacije, da ta osoba i dalje ispoljava neku nervozu na društvenim mrežama”, rekao je Šofranac u emisiji “Argumenti” RTCG.

On je kazao da je premijer Krivokapić ipak, u izjavi o tom slučaju, bio veoma konkretan i pohvalio njegovu inicijativu da novinari dobiju status službenog lica.

Uz podsjećanje da u početku nije htio da pridaje veću pažnju cijelom događaju, Šofranac kaže da su, uz brojne osude sa raznih adresa, izostale sa mnogih zvaničnih sada aktuelne vlasti.

“Koji su 21. marta kad se desio slučaj u Bijelom Polju sa Seadom Sadikovićem, a što sve može da se provjeri u minut, već iste večeri reagovali, iako po meni taj slučaj nije jasan kao i ovaj, već je pomalo kontroverzan”, poručio je Šofranac.

On je ocijenio da, ukoliko u jednom slučaju već iste večeri imate reakcije sa svih adresa, pa i ambasada, dok u drugom tih reakcija nema po nekoliko dana ili su izostale, onda se može reći da to nije slučajno, već se selektivno gleda ko je iz kojeg medija, ili po političkoj obojenosti.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije