Povežite se sa nama

Društvo

Stijović: Imam stan u Podgorici, dva u Beogradu i kuću u Sarajevu

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović kazao je da nema kuću, već stan u Podgorici, kuću u Sarajevu i dva stana u Beogradu.

Stijović je to odgovorio u parlamentu na konstataciju poslanika Demokratske partije socijalista (DPS) Petra Ivanovića da Opština Andrijevica asfaltirala put do njegove kuće i štale koji tvrdi da je ministar sredstva sa Ministarstva poljoprivrede prebacio na Opštinu, a Opština to realizovala.

– Pretpostavljam da je to bilo u duhu razvoja crnogorske poljoprivrede – rekao je Ivanović.

Stijović je odgovorio da nema kuću u tom zaseoku.

– Nemam kuću, već stan u Podgorici, kuću u Sarajevu i dva stana u Beogradu. Na selu imam đedovinu, a u tom zaseoku nemam ni štalu. Svakoj opštini uplaćujemo sredstva koja traže – naveo je Stijović u parlamentu na raspravi o interpelaciji koju je predala opozicija.

On se osvrnuo na Abu Dabi font i rekao da je on nezakonito otvoren, vođen, te da je njegov račun zloupotrebljavan.

– Abu Dabi je posebno pitanje koje ugrožava i nacionalni budžet i stabilnost cijelog sistema i države, toliko ste zamrsili te stvari da ih za godinu dana nijeste mogli razmrsiti – istakao je Stijović.

Ministar je prokomentarisao i poruku poslanika Ivanovića da će se vidjeti na sudu.

– Razumijem da neko kome je skočila djevojčica na auto na pješačkom, vjeruje i dalje u sudove, tako da me ne čudi Vaša nada da ćemo na sudovima nešto čudno napraviti, ali nadam se da će oni početi da rade kako treba – odgovorio je Stijović.

“Carevićeva farma jedna od najreprezentativnijih, zemljište nije u našoj nadležnosti”

Odgovarajući na pitanje o posjeti farmi Carević u vlasništvu funkcionera DF-a Marka Bata Carevića, kojeg MANS sumnjiči da je uzurpirao državno zemljište, Stijović kaže da Carević ima jednu od najreprezentativnijih farmi u Crnoj Gori, a da to zemljište nije u nadležnosti njegovog ministarstva.

– Ne podržavam nikakvu uzurpaciju. Mi podržavamo Carevića kao poljoprivrednog proizvođača, On tamo ima određenu svoju površinu koja mu omogućava da se bavi poljoprivredom i bude registrovan kao poljoprivredni proizvođač. Ima grla sloke koja ne zavise od površine za koju se smatra da je uzurpirana ja u taj dio ne ulazim – kazao je Stijović.

Kako je kazao, podršku je davao isključivo gazdinstvu i to nije jedino koje je obišao već je bio na stotinu njih.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
1 Komentar
Prijava
Notifikacija
guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Zekovic Bobo
Zekovic Bobo
09.12.2021. 16:45

Na napad Ivanovica, Stijovic hladnokrnovno odgovara kontranapadom. Poslanik DPS-a Ivanovic ucinio bi veliku uslugu gradjanima Crne Gore kad ne bi on licno prozivao nikoga za greske u radu, a DPS bi ucinio jos vecu uslugu sebi i gradjanima CG, svojim biracimea, kad bi gospodin Ivanovic ustupio mjesto poslanika nekom od daleko sposobnijih, pametnijih i strucnijih kadrova iz DPS poslanicke liste, sa nedvosmislenim i visokim moralnim kvalitetetima.
Gospodin Stijovic, je u stilu nesposobne vlade, ciji je clan, nonsalantno iznio da ni on nije tikva bez idje icega, istakavsi da se dobro rasirio po srcu Srpskog sveta i da ga nije slucajno pronasa Zdravko Krivokapic da ga dovede da ozivi dedovinu. Ono sto je uzasavajuce kod gospodina Stijovica je da sa ekstremno pozitivnim epitetima proglasava izvjesnog Carevica najreprezantnijim farmerom u Crnoj Gori, pritom hladnokrvno naglasavajuci da ga ne interesuje je li to sto Bata radi po zakonu ili nije. Vazna su grla stoke, a to sto Bato pljacka drzavu, to je po Stijovicu problem drugih. I jos kaze Stijovic da je obisao stotine gazdinstava u Crnoj Gori. Naseta se, u to mu vjerujem. U njegovu strucnost nema razloga niko ni po kojem osnovu da vjeruje. Naseta sam se i ja po trigovinama da kupim sto od poljoprivrednih proizvoda sa tih gazdinstava koje je obisa Stijovic. Pa, zamislite, uz paradajz iz Turske ili Srbije ili Albanije, krompira iz Francuske, bijelog luka iz Kine, uspio sam s vremena na vrijeme pronaci fantasticno jeftine i nevjerovatno kvalitetne paprike, tikvice, vrlo rijetko krtolu, ili patlidzan izmucenih crnogorskih farmera iz Crne Gore. Ali Stijovicu, prema tvojem popisu tvoje imovine, nije cudo sto je za tebe simbol poljoprivrede u Crnoj Gori, Marko Bato Carevic, nelegalni posjednik i uzurpator crnogorske zemlje i najpoznatiji bagerista koji lomi sve pred sobom kad mu je ka i tebe ugrozena srpska okupatorska crkva. Sve zajedno, sram vas bilo birokrate i interesdzije, nasilnici nad crogorskim gradjanima, a kamenog srca i i bezosjecajne duse.

Sponzor

Najčitanije