Povežite se sa nama

Društvo

STOPAMA BOŠNJAK I RADULOVIĆA Poslanik Martinović za par mjeseci obje sestre zaposlio u državnoj upravi, nepotizam je njegova nacija

Objavljeno

-

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Martinović je za samo par mjeseci uspio da u državnu upravu zaposli dvije sestre. Ranije je sestru Jelenu Martinović zaposlio u CEDIS na visoku poziciju, a novi primjer je druga sestra koja je zaposlena u Skijalištima Crne Gore

Brat poslanice Demokratskog fronta Branke Bošnjak, Branimir Bošnjak izabran je za direktora Sektora za informaciono komunikacione tehnologije u CGES-u. Jelena Bošnjak, rođena sestra potpredsjednice Skupštine Crne Gore, u aprilu je postala član Odbora direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS). U kratko vrijeme brat i sestra Branke Bošnjak, od dolaska nove vlasti, zaposleni su u najznačajnijim državnim preduzećima, i to na veoma značajnim i rukovodećim pozicijama.

Poslanik Branko Radulović je prati, ćerka Ljiljana Radulović je dolaskom na vlast postala direktorica Kliničkog centra Crne Gore, dok je sin Petar Radulović zamjenik direktora u Aerodromima Crne Gore. Čist nepotizam.

Stopama Bošnjaka i Radulovića krenuo je i poslanik Demokrata Vladimir Martinović koji sebe predstavlja najčasnijim čovjekom na planeti zemlji, iako još nije odgovorio da li se kada bavio nelegalnom trgovinom šumskom građom!?

Martinović je za samo par mjeseci uspio da u državnu upravu zaposli dvije sestre. Ranije je sestru Jelenu Martinović zaposlio u CEDIS na visoku poziciju, a novi primjer je druga sestra koja je zaposlena u Skijalištima Crne Gore.

I to je komentarisano na Twitteru.

Podijeli ovo na društvenim mrežama
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Klikni za komentar
Prijava
Notifikacija
guest
0 Komentara
Inline reakcije
Prokomentarišite i vi
Sponzor

Najčitanije