Connect with us

Društvo

SVETOSAVSKI “VJERNICI”: Sa badnjacima zapalili i crnogorsku zastavu!

Published

on

"Ritual" paljenja crnogorske zastave (FOTO: FB)

“Ajmo polako, sklapaj to ili je naložite, moja se ovdje pita”, stoji u današnjoj objavi na Fejsbuku izvjesnog Nova Novovića uz mnoštvo smajlija i opasku da se “osjeća odlično”!

Ovo neskriveno likovanje stoji uz fotografije paljenja crnogorske zastave. Portal Luča saznaje da je “ritual” obavljen ispred manastira Dovolja, kod sela Premćani, oko 45 km od Pljevalja. I vlasnik profila je iz tog grada.

Nekoliko muških figura stoji uz naložene badnjake, na otvorenoj poljani, a jedan od njih maše srpskom zastavom sa četiri oscila, a druga dvojica drže, pozirajući, crnogorsku državnu, pred samo njeno “nalaganje”.

Naravno, njegov FB profil obiluje svetosavskim motivima, uključujući i zajedničke fotografije sa vladikom Joanikijem, što govori o njegovoj bliskosti sa SPC.

Vlasnik profila ovu je fotografiju u međuvremenu izbrisao.

2 Comments

2 Komentara

 1. Petar

  06.01.2021. at 20:05

  Sad jasno vidimo da imamo posla s fasistima. Zahvaljujem se Vladi CG sto nam je ovaj spokoj priredila.

 2. Darko S ??

  06.01.2021. at 20:55

  E moj gunjašu. Čime se budala ponosi, pametan se stidi. Pljuješ na svoju zemlju, to se zove izrod. Ali nije bitno komentarisat, slika govori više od riječi. Da nije bilo bivše JNA ne bi imali što obuć. Kvalietna je ta maskirna jakna, na toj personi koja prati dogadjaj sa divljenjem.
  Naučio bi se ti brzo redu kunem ti se. Al neće ni ovo dovijeka……i Novo mogu ti reć ispao si faca na tom seoskom skupu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije