Connect with us

Društvo

BOROVINIĆ BOJOVIĆ: Skrenuću pažnju Krivokapiću i članovima Vlade da moraju poštovati mjere

Published

on

Borovinić Bojović (FOTO: MINA)

Svi građani, bez obzira na njihovu funkciju, poziciju u društvu i političko opredjeljenje moraju poštovati mjere za suzbijanje širenja koronavirusa, kazala je Vijestima ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović.

Odgovarajući na pitanje da prokomentariše masovno kršenje mjera u Nikšiću, gdje u njihovom nepoštovanju prednjače političari, ali i podgoričkom Hramu Hristovog Vaskrsenja u kom je mjere kršio premijer Zdravko Krivokapić, ona je osudila takvo ponašanje.

“Kao ministarka zdravlja insistiram na poštovanju mjera i smatram da ih se moraju pridržavati apsolutno svi građani u državi, bez obzira na njihovu funkciju, političko opredjeljenje i poziciju u društvu”, rekla je ona.

Borovinić Bojović je rekla i da će skrenuti pažnju članovima Vlade i premijeru Krivokapiću da moraju poštovati mjere i dati primjer ostalima da i oni to čine.

Zbog lošeg epidemiološkog stanja u Crnoj Gori, juče je donijeta odluka o “zatvaranju” još nekoliko gradova, ali to nije spriječilo premijera Zdravka Krivokapića da bez maske i propisane distance prisustvuje Svetosimeonovskom saboru u Hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Advertisement

Najčitanije